Alle ballen verzamelen!

Alle ballen verzamelen!

ALLE BALLEN VERZAMELEN!!!! Ownee dat is de tekst van de lotto toch? Uhmm goh hoe moet ik het dan aanpakken hier? Oke overnieuw… Hallo allerleukste man van Nederland en omstreken. Mag ik mij aan u presenteren? …….. Pfff dat klinkt ook al nergens naar…Weet je wat? Wil je meer van mij weten neem gewoon lekker contact met mij op! Dan komen wij er vast wel uit! Wat ik zoek? Gewoon een maatje, een vriendje, en wat daar uit voortkomt zien we dan wel weer.

Alle ballen verzamelen!
Ik verlang naar stevige seks

Ik verlang naar stevige seks

Al een tijdje geen vriendje meer gehad en dat vind ik eigenlijk wel best. Het probleem is dat ik nu ook zonder sex zit en daar heb ik wel moeite mee. Dus zoek ik iemand puur voor de voor sex en niets meer en niets minder. Elkaar opgeilen, uitgebreid genieten en dan wachten tot een volgende keer. Zeg maar in de weekenden of wanneer het beide goed uitkomt. Lijkt jou dit wat, geen verplichtingen, alleen het genot? Mail me dan even want dan wil ik je heel graag ontmoeten om los te gaan. P.s. Leeftijd (vanaf 18) maakt me weinig uit zolang je maar weet wat je doet. En het gaat mij om te ontmoeten niet om te chatten.

Ik verlang naar stevige seks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *