Zijn er nog goede minnaars?

Zijn er nog goede minnaars?

Dit wordt niet de eerste keer dat ik een man voor erbij zoek, maar hopelijk wel de eerste keer dat ik een goede sekspartner vind. Mijn man bakt er niets meer van. Alleen de eerste jaren van ons huwelijk was het leuk, maar hij is helemaal ingedut. Dus ik heb een minnaar gezocht, maar dat was al niet veel beter. Wat is dat toch dat mannen denken dat ze alleen zelf tellen met seks? Is het dan echt zo dat vrouwen alleen maar goed zijn om een lul in te steken en verder niet? Dat kan ik echt niet geloven. Er zijn toch wel mannen die wel vrouwen kunnen bevredigen?

Zijn er nog goede minnaars?
Shemale zoekt een ontdeugend maatje

Shemale zoekt een ontdeugend maatje

Ik ben Bibi een goedlachse shemale met een eigen salon. Omdat ik
ook wel hou van ontspanning, ga ik graag naar sauna,s en wellness hotelletjes.
Tot nu toe helaas altijd alleen. Ik ben op zoek naar een leuk maatje
waarmee ik dit kan delen, en misschien wel meer.

Shemale zoekt een ontdeugend maatje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *