Word jij graag verrast?

Word jij graag verrast?

Ik vind het best wel lastig om iets te vertellen. Maar heb de stoute schoenen aangetrokken om me hier in te schrijven dus dan moet ik ook wat vertellen over mezelf. Ben al een tijdje vrijgezel en begin nu in te zien dat werken niet alles is in het leven. Een man die mij de kans geeft mij te bewijzen als echte sekstijger, want ik lijk dan wel onschuldig…. Laten we zeggen dat ik je aangenaam kan verrassen…

Word jij graag verrast?
Ik heb een beetje een rare fetish

Ik heb een beetje een rare fetish

Zoals je al kan lezen ben ik iemand met een beetje een vreemde fetish. Ik wordt enorm geil als ik met mijn panty aan verwend wordt.Likken erdoor heen vind ik echt lekker en ben dan ook niet meer te stoppen. Ik hoop niet dat je het als heel erg vreemd ziet en het Graag met me wilt gaan proberen. Natuurlijk ben ik ook voor andere dingen in en probeer ik graag uit wat jij lekker vind. Kan je me aan en vind je het net zo spannend als ik, dan hoor ik je graag.

Ik heb een beetje een rare fetish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *