Wil jij sex met mij?

Wil jij sex met mij?

28 jaar, dik lichaam en niet knap.Helaas niet veel ervaring met sex maar wil graag hier verandering in brengen.Graag serieus reageren, nare reacties raken mij inmiddels niet meer ik ben er aan gewend dat er mannen rondlopen die niet knappe vrouwen zoals ik graag de grond in proberen te stampen.Woonachtig in Loosdrecht in een eigen flat, ook in het bezit van een auto dus kan ontvangen en verplaatsen.Marijke

Wil jij sex met mij?
Ben ik nu aan de beurt?

Ben ik nu aan de beurt?

Na mijn scheiding vond ik het vooral heel belangrijk dat mijn zoon alles kreeg wat zijn hartje begeerd en dat is mij aardig gelukt. Inmiddels heeft hij zelf een leuke relatie en een goed baan en ik vrees dat het niet lang gaat duren voor hij uitvliegt.Omdat ik nu steeds vaker alleen ben en ook met name de nachten met een leuke man in zou willen vullen, plaats ik nu dus deze advertentie. Ik wil wel even duidelijk zijn dat ik maar een kleine cupmaat heb ( a cup) maar alles is wel puur natuur. Wil je eens met mij afspreken? Lieve groeten Jazz

Ben ik nu aan de beurt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *