Wil jij mijn tieten lekker kneden en tepels likken?

Wil jij mijn tieten lekker kneden en tepels likken?

Ik heb graag de touwtjes in handen en bepaal graag wat er wel of niet gebeurt. Tot nu toe was dat altijd vrij onschuldig en gewoon, ik heb al wel eens een rollenspel gedaan maar nu zou ik graag een stapje verder eillen gaan en zoek ik een slaafje om mij te dienen. Mijn drinken kan ik zelf nog wel uit de koelkast pakken maar voor de rest wil ik wel dat jij er voor zorgt dat ik niks tekort kom. Mijn tieten lekker kneden en tepels likken, mijn kutje beffen en me spuitend laten klaar komen. Last but not least mag je mijn kontje onderhanden nemen. Wat ik bij jou doe? Dat zul je moeten afwachten. De touwtjes heb ik in handen en wil daar ook letterlijk mee aan de slag.

Wil jij mijn tieten lekker kneden en tepels likken?
Zal ik je een massage geven

Zal ik je een massage geven

Toen mijn vriendin mij vertelde dat ze hier een leuke man had leren kennen ben ik best wel heel benieuwd geworden. Nu moet ik toegeven dat ik even zitten kijken heb en dat ik best al lekkere mannen zien passeren heb. Nu ben ik ook niet de persoon dat die eerste stap zal zetten en daarom heb ik mij dan ook maar ingeschreven. Durf jij het aan om die eerste stap te zetten naar mij en mij beter te leren kennen!

Zal ik je een massage geven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *