Wil jij iets met mij beginnen?

Wil jij iets met mij beginnen?

Hallo allemaal,ik ben Michella en ik ben 50 jaar. Helaas is mijn man vorig jaar overleden. Ik heb lang gedacht dat ik alleen wilde blijven, maar ik begin toch wel weer de kriebels te krijgen om echt verder te gaan met mijn leven, maar dan niet meer alleen. Ik mis de dingen doen, die leuk zijn als je samen bent. Ik ben hier dan ook naar op zoek. Ik wil graag een lieve, zorgzame man, waarmee ik kan lachen en waarmee ik kan huilen. Ik kan verder niet zo goed omschrijven naar wat voor man ik op zoek ben, maar ik denk dat je wel een beetje aansluiting moet hebben bij wat ik heb verteld. Ben jij die man?Liefs Michella

Wil jij iets met mij beginnen?
Wil jij mijn leven aan vullen?

Wil jij mijn leven aan vullen?

Ik ben nu wat minder gaan werken en vond dat het tijd werd om eens een keer met een leuke man meer van het leven te genieten, ik mis de intieme momenten, samen hand in hand door de stad lopen de gezellige avonden samen op de bank, heerlijk knus tegen elkaar aan liggen in bed en heerlijke seks! Mis jij dat ook dan zou het leuk zijn om erachter te komen of we een klik hebben of niet? Wil jij mijn leven aan vullen? xx

Wil jij mijn leven aan vullen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *