Wil jij?

Wil jij?

Ben eerlijk gezegd niet zo heel erg goed in het schrijven van een advertentie, zeker niet wanneer ik zie hoe sommige vrouwen hiermee om kunnen gaan. Ik denk dat je mij maar gewoon moet kiezen om wie ik ben en dat je moet ervaren hoe lekker ik kan vrijen. Durf je dat aan te gaan?

Wil jij?
Stiekem op zoek naar een leuke date

Stiekem op zoek naar een leuke date

Ik woon nog thuis maar ben van plan binnenkort een eigen huisje te gaan zoeken, ik heb geen haast want ik heb het heerlijk hier, mijn ouders zijn top, maar wel erg bezorgd altijd. Ik ga dus ook een beetje stiekem hier op zoek naar een leuke date met een man die wat ouder is dan ik. Ik heb niks met die jochies van mijn leeftijd, ze staren naar mijn borsten en kleden mij met hun ogen uit, zo kinderachtig! Nee ik wil graag een volwassen échte man!

Stiekem op zoek naar een leuke date

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *