Weet jij wat een vrouw nodig heb?

Weet jij wat een vrouw nodig heb?

Mijn naam is Brigitte. Ik hou van mannen die weten wat een vrouw nodig heb. Ik hou niet van one night stands dus ik zoek iemand om vaker mee te genieten. Van sex, maar ook van andere leuke dingen.Geen verplichtingen hoor, gewoon een leuke tijd.x Brigitte

Weet jij wat een vrouw nodig heb?
Ben ik nog goed genoeg?

Ben ik nog goed genoeg?

Schijnbaar was ik niet goed genoeg meer voor mijn man. Toen ik nog een mooie jonge meid was, wilde hij maar wat graag met me pronken, hij was maar wat trots op de mooie donkere dame aan zijn zij. Maar nu ik ouder ben, vindt hij me niet meer de moeite waard. Hij gaat vreemd, dat weet ik zeker, alle tekenen zijn er. En weet je? Het kan me niet eens zoveel schelen. Hoef ik zijn logge lichaam niet meer op me te voelen. Ik weet wel veel leukere dingen te doen met veel leukere mannen. Want er zijn vast mannen die deze oudere dame wel kunnen waarderen, toch? Kom anders eens bij me langs, probeer het, en je zult zien dat ik net zo lekker ben als die jonge meiden.

Ben ik nog goed genoeg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *