Seksverslaafd en zonder pik!! HELP!!

Seksverslaafd en zonder pik!! HELP!!

Met mijn ging het snel fout. Mijn ex was eerst wel blij dat ik zo verzot was op seks, maar hij kon het op het einde niet meer bijhouden en heeft er toen een punt achter gezet! Dus nu ben ik hier, seksverslaafd en zonder pik!! HELP!! 🙁

Seksverslaafd en zonder pik!! HELP!!
Wil jij ook gewoon gelukkig zijn?

Wil jij ook gewoon gelukkig zijn?

Hallo leuke en lekkere mannen,
Mijn naam is Nikki. Kort geleden is mijn relatie verbroken. Het was niet mijn keuze, dus dat kwam wel even hard aan. Helemaal omdat ik het niet aan heb zien komen. Tot nu toe nog weinig succes gehad met de mannen. Ik ben dan nu ook even helemaal klaar met relaties. Ik ben dan ook op zoek naar een leuke jongeman met wie ik af en toe gewoon heerlijk het bed kan delen. Daarmee zeg ik niet dat ik nooit meer een relatie zou willen, maar om te beginnen is dit goed genoeg.Zie jij dat zitten?
Kus Nikki

Wil jij ook gewoon gelukkig zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *