Opzoek naar genegenheid, respect en avontuur.

Opzoek naar genegenheid, respect en avontuur.

Hoi hoi,
Ik ben Tamara, ik ben een vrouw die op zoek is naar een leuke avontuurlijke man die niet in hokjes denkt. Iemand die net als ik op zoek is naar een stuk genegenheid, respect en avontuur, ook in de slaapkamer ?
Ik kan hier een heel verhaal neerzetten wat ik precies zoek, maar als mijn foto en wat ik hier al schrijf jouw nieuwsgierigheid genoeg prikkelt dan vind ik het persoonlijker als je mij een bericht stuurt met wie je bent.
Groetjes,Tamara

Opzoek naar genegenheid, respect en avontuur.
Ben ik nog goed genoeg?

Ben ik nog goed genoeg?

Schijnbaar was ik niet goed genoeg meer voor mijn man. Toen ik nog een mooie jonge meid was, wilde hij maar wat graag met me pronken, hij was maar wat trots op de mooie donkere dame aan zijn zij. Maar nu ik ouder ben, vindt hij me niet meer de moeite waard. Hij gaat vreemd, dat weet ik zeker, alle tekenen zijn er. En weet je? Het kan me niet eens zoveel schelen. Hoef ik zijn logge lichaam niet meer op me te voelen. Ik weet wel veel leukere dingen te doen met veel leukere mannen. Want er zijn vast mannen die deze oudere dame wel kunnen waarderen, toch? Kom anders eens bij me langs, probeer het, en je zult zien dat ik net zo lekker ben als die jonge meiden.

Ben ik nog goed genoeg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *