Op zoek naar een sexrelatie.

Op zoek naar een sexrelatie.

Ik ben Babette uit Heerenveen. Ik wil graag en man voor sex en echt alleen maar sex dus geen relatie. Ik heb best een druk leven met mijn studie en werk dus daar heb ik dan geen tijd voor, maar voor geile sex maak ik tijd. Ik woon alleen op een kamer dus je bent altijd welkom. Over de voorkeuren kunnen we altijd hebben samen. Liefs Babette

Op zoek naar een sexrelatie.
Kijk jij naar mijn innerlijk?

Kijk jij naar mijn innerlijk?

Omdat ik een drukke baan heb en ook mantelzorgster ben, moet ik zo nu en dan eens goed kunnen ontspannen. Dan boek ik een hotel met wellness en ga ik er even tussenuit. De laatste paar keren werd ik daar nogal vreemd aangekeken dat ik alleen kwam. Ik hoop hier een man te vinden die niet alleen naar uiterlijk kijkt en met mij naar de sauna wil en ook met mij wil overnachten. Graag wel alleen serieuze reacties. Liefs Dawn

Kijk jij naar mijn innerlijk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *