Oma zoekt jonge man

Oma zoekt jonge man

Een tijdje geleden heb ik een seksvriend gehad die jonger was en dat is mij goed bevallen. Dus nu zoek ik weer zo’n seksvriend. Ik ben een oma van 61 jaar. Sluit ik mijn leeftijdsgenoten dan helemaal uit? Nee hoor je mag natuurlijk altijd reageren.

Oma zoekt jonge man
Heb jij geen probleem dat ik dik ben?

Heb jij geen probleem dat ik dik ben?

Ik ben een tijd te vroeg weduwe geworden en sinds ik weduwe ben heb ik ook geen intiem contact meer gehad met een leuke man. Heeft het te maken omdat ik te dik ben? Dikke vrouwen hebben ook hun behoeftes toch? Ik zou dan ook graag contact willen hebben met een leuke gezellige man voor seks. Voor mij is het wel belangrijk dat er zeker een leuke vriendschap aan over houdt. Dus liever niet iets eenmaligs maar iemand met wie ik regelmatig contact heb. Zie je dat zitten? Dan hoor ik het graag.

Heb jij geen probleem dat ik dik ben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *