Mijn man geeft mij echt niet meer wat ik nodig heb. Jij wel?

Mijn man geeft mij echt niet meer wat ik nodig heb. Jij wel?

Please please please!!! Mijn man geeft mij echt niet meer wat ik nodig heb. Hij is niet meer dat seksbeest van vroeger en ik zeker nog wel. Elke keer als ik weer met mijn natte poesje in bed lig baal ik. Dat is zo zonde toch om zo’n vreselijk lekker strak en nat poesje ongebruikt te laten? Hij komt er niet achter hoor wij gaan dit gewoon goed regelen. Ik word al helemaal geil van het idee dat ik straks met een onbekende hele stoute spelletjes aan het doen ben.

Mijn man geeft mij echt niet meer wat ik nodig heb. Jij wel?
Dame mist de spanning

Dame mist de spanning

Ik ben een weduwe van 52 jaar oud en een nieuwe man in mijn leven is er nog niet. Wat ik mis is de spanning en wat vertier met een leuke man. Leeftijd vind ik dan niet zo belangrijk. Geef je een bericht als jij denkt mij die spanning te kunnen geven?

Dame mist de spanning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *