Mijn bed is groot en koud..

Mijn bed is groot en koud..

Toen ik een jaar geleden vrijgezel werd zei ik : “voor mij even geen man meer”. Maar ik begin terug te komen op dat voornemen. Hoewel ik mij heel goed vermaak, zijn de avonden alleen lang niet zo gezellig als met zijn tweetjes . Mijn bed is groot en koud en ik wil iemand mijn lingerie setje kunnen showen. Heb er meerdere, dus heb liever ook dat je vaker terugkomt. Zie jij dit zitten?

Mijn bed is groot en koud..
Graag zowel in mijn mondje als in mijn kontje!

Graag zowel in mijn mondje als in mijn kontje!

Hoi geilerds, Ik ben Luciana en ben denk ik net zo geil als de meeste mannen. Ik vind het heerlijk om een blowjob te geven en om lekker van achteren genomen te worden. Als ik je kloppende erectie in mijn mond voel, laat ik je heerlijk klaarkomen in mijn warme mondje. Daarna nemen we een kleine pauze en dan mag je ook mijn andere gaatje komen vullen. Hmmm heb er nu al zin in, jij ook ?
Geil likje van Luciana

Graag zowel in mijn mondje als in mijn kontje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *