Man gezocht vanaf 18 jaar in provincie Groningen

Man gezocht vanaf 18 jaar in provincie Groningen

Met mijn 61 jaar ben ik niet meer de jongste maar ben wel geil hoor. Nu ben ik al wat jaren gescheiden en tref ook geen leuke mannen om sex mee te hebben. Nou dan maar eens via hier niet? Iedereen vanaf 18 jaar mag op mij reageren.

Man gezocht vanaf 18 jaar in provincie Groningen
Ik ben op zoek naar een leuke man die wel weet wat hij met een volle vrouw aanmoet.

Ik ben op zoek naar een leuke man die wel weet wat hij met een volle vrouw aanmoet.

Over mij:oke oke ik ben niet een van de slankste maar op ieder potje past een deksel zeggen ze. ik ben op zoek naar een leuke man die wel weet wat hij met een volle vrouw aanmoet. ik zoek iemand die 100% kan genieten van alles wat een vollere vrouw te bieden heeft! weet jij zoiets te waarderen? omdat ik niet direct op zoek ben naar een relatie maar meer sexcontact ontvang ik liever alleen reacties van mannen die op sex gebied zin hebben om met mij samen te gaan genieten. ik sta voor veel open!! ben zeer open minded en erg lief en zacht ;)! weet jij wel raad met me? reageer dan zeker even!

Ik ben op zoek naar een leuke man die wel weet wat hij met een volle vrouw aanmoet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *