Mag ik jou van top tot teen verwennen?

Mag ik jou van top tot teen verwennen?

Hallo, ik ben Alissa, een vrolijke meid die graag eens lekker vaak van bil wil. Alleen moet je daar vaak wel twee mensen voor nodig hebben. Nu heb ik een vriend, alleen die wil het niet zo graag na de geboorte van ons kind. Dit is inmiddels alweer een jaar geleden. Daarom zoek ik het zo, wie weet. Kom uit Eindhoven en ben voor veel in. Wie is ook op zoek? Wie weet dat we elkaar kunnen helpen? Xje Alissa

Mag ik jou van top tot teen verwennen?
Kan jij met mij omgaan?

Kan jij met mij omgaan?

Na mijn scheiding ben ik lang alleen geweest.Nu denk ik dat ik er weer aan toe ben om nieuwe mensen te leren kennen. Dus denk jij dat je mij kan overtuigen van eerst een vriendschap.Ben namelijk een beetje wantrouwig geworden door het verleden. Mijn excuus Stuur mij dan snel een bericht!

Kan jij met mij omgaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *