Mag ik bukken?

Mag ik bukken?

Al enige tijd ben ik op zoek naar avontuur. Ik hou van lekker vrijen, helemaal op rare plaatsen, niet standaard in bed. Ben graag anders dan andere meiden en ga dan zonder slipje over straat. Durf jij mij te pakken wanneer ineens voor je zal bukken?

Mag ik bukken?
Lekker jezelf zijn!

Lekker jezelf zijn!

Als het weer het toelaat ben ik meestal buiten te vinden. Zowel sneeuw en ijs als de warme zon vind ik geweldig. En ook vooral de activiteiten die daarbij horen. Normaal doe ik die dingen helemaal alleen, of soms met een vriendin, maar het is toch een stuk leuker als je er samen met een partner van kan genieten. Wie weet kom ik diegene hier wel tegen. Echte eisen heb ik niet bij een man, zolang je maar geen gekke dingen doet ofzo haha. Je hebt respect en je zult altijd lekker jezelf kunnen zijn en blijven. Ben je dat?
Kus Anne
 

Lekker jezelf zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *