Lieve, spontane, wilde meid.

Lieve, spontane, wilde meid.

Ik ben Harmoney, een lieve, spontane, wilde meid. Ik hou van ruige sex en zo vaak mogelijk. Jij ook? Dan kunnen we elkaar blij maken. Geen relatie, geen verplichtingen en geen gedoe. Gewoon lekkere ruige sex. Ik hoor het wel. xoxo Harmoney

Lieve, spontane, wilde meid.
Codewoord, die je niet zomaar gebruikt?

Codewoord, die je niet zomaar gebruikt?

Het is volgens mij wel duidelijk wat ik zoek?Een geile slaaf, iemand die vernederd wil worden en misbruikt. Iemand die zijn grens tijdig aan kan geven, anders kunnen wij beide niet genieten. Ik wil dat je mij verwent en dat jij je laat gebruiken door mij. Als ik niet jou prioriteit ben, dan kun je verder zoeken. Wat ik van je verwacht doe je, zonder tegenspraak. Natuurlijk hebben wij een codewoord, maar ik ga ervan uit dat je die niet zomaar gebruikt!Laat jij je graag domineren? Stuur mij dan nu nog een bericht. 
Miss Manuela

Codewoord, die je niet zomaar gebruikt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *