Laten wij de liefdesbloem opbloeien?

Laten wij de liefdesbloem opbloeien?

Wat ik zoek? Een leuke, vrolijke gezellige man die open staat voor liefde, een maatje en een heleboel gezelligheid.Uiteraard heb ik ook mijn minpuntjes maar wie heeft die niet zou ik zeggen. Ik zie er graag heel goed en verzorgd uit, maar loop in mijn vrije tijd ook graag in een joggingpak rond.Ik heb een pracht van een dochter, dat is mijn trots en ik heb een eigen nagelstudio, dus ik heb alles goed op de rit. Kunnen wij samen die liefdesbloem laten opbloeien?

Laten wij de liefdesbloem opbloeien?
Het word het weekend schitterend weer. Gaan?

Het word het weekend schitterend weer. Gaan?

Lijkt me super om met jou een keer een ritje op de motor te maken en wie weet welke plekje we overal uit komen om heerlijk van elkaar te genieten of je komt bij me achterop zodat we heerlijk dicht tegen elkaar aan zitten, lijkt je dat niet super intiem? Ben jij een man met een beetje lef en rij je mee met je eigen motor of kom je achterop dan zoek ik jou! Als je me nu nog een berichtje stuurt misschien kunnen we dit weekend dan nog de mooiste plekjes gaan ontdekken! Hoor ik jou snel? groetjes

Het word het weekend schitterend weer. Gaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *