Krijg jij het voor elkaar?

Krijg jij het voor elkaar?

Hey hallo iedereen, ik vind het al erg spannend dat ik deze advertentie plaats haha. Ik ben Anneke en ben op zoek naar een man met wie ik een fijne vriendschap kan hebben, met wat extra’s. Als je begrijpt wat ik bedoel ;-)? Het is erg lastig om op deze leeftijd nog een man te vinden die begrijp wat ik zoek, vaak wordt er meer of minder verwacht door de ander.. Daar zit ik simpelweg niet op te wachten. Wat ik wel van je verwacht, is dat je mij spuitend klaar laat komen! Ik ben er heel erg benieuwd naar, maar tot nu toe nog niet iemand gevonden die dat bij mij voor elkaar krijgt. Lukt jou dat wel? X Anneke

Krijg jij het voor elkaar?
Zal ik een lekker showtje voor je geven?

Zal ik een lekker showtje voor je geven?

Hoi hoi, ik ben Zoë, woonachtig in Gorinchem. Eigenlijk ben ik niet zo van het internet daten, maar vandaag dacht ik, ja ik trek de stoute schoenen. Ik werk best veel, en wil nu wat gaan minderen met werk zodat ik wat meer vrije tijd over hou om ook eens te gaan genieten. Ik werk in een dames lingerie winkel, en het lijkt mij eens spannend om voor jou eens een showtje te geven, in lingerie uit eigen winkel. Het enige wat je hoeft te doen is mij zeggen wat je smaak is, en ik doe de rest. Laat je het mij dan zo snel mogelijk weten? Tot snel X Zoë

Zal ik een lekker showtje voor je geven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *