Kom jij in mijn bed?

Kom jij in mijn bed?

Jeetje zeg, wat kan ik hier nu schrijven? Kan gouden bergen beloven, maar denk dat het veel beter is dat je het ervaart. Al pratende kom ik niet tot een hoogtepunt, dus laten wij maar gewoon snel met elkaar het bed in stappen. Wanneer het niet goed bevalt, kunnen we het er toch bij laten?

Kom jij in mijn bed?
Zullen we samen ons leven compleet maken?

Zullen we samen ons leven compleet maken?

Op zich is mijn leven wel ok, ik heb een leuke baan, leuke vrienden en sinds kort een eigen flat. Wat ik hier dan doe? Wat zowat iedereen hier doet: op zoek zijn naar een seksdate. Ik ben al een hele tijd gescheiden en helaas ook al die tijd op droog zaad. Om heel eerlijk te zijn, dat is toch wel een gemis maar gelukkig bestaat er dan een site als deze om aan mijn trekken te komen. 

Zullen we samen ons leven compleet maken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *