Kan ik jou verleiden?

Kan ik jou verleiden?

Heb jij geen bezwaar tegen wat pondjes meer, hou je van lovehandles en hete seks? Nou dan zoek je mij denk ik hihi. Wie ik ben? Ik ben Destiny, ben 32 jaar oud en heb een paar pondjes teveel. Wil jij lekker wat houvast? Dan zit je bij mij goed!

Kan ik jou verleiden?
Mag ik je snel gaan zien?

Mag ik je snel gaan zien?

Alleen is ook maar alleen, dat zei ik een paar jaar terug al toen mijn man overleed en nog heb ik geen man aan de haak geslagen. Ik heb geen zorgen meer voor de toekomst qua geld, mijn man heeft me rijk achtergelaten.Maar een man van wie ik kan houden en oud mee kan worden, dat mist nog en daar zoek ik naar!Alleen is ook maar alleen, dat zei ik een paar jaar terug al toen mijn man overleed en nog heb ik geen man aan de haak geslagen. Ik heb geen zorgen meer voor de toekomst qua geld, mijn man heeft me rijk achtergelaten.Maar een man van wie ik kan houden en oud mee kan worden, dat mist nog en daar zoek ik naar!

Mag ik je snel gaan zien?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *