Intiem vriendje

Intiem vriendje

Ik mag van mijn pensioen gaan genieten van mijn baas haha hoe leuk is dat! Net terug van een prachtige vakantiereis met allemaal oudjes haha maar wel stik gezellig! Ik hou van reizen maar ik hou ook nog ergens anders van , en dat is wat ik nu mis en naar op jacht ga. Ik zoek een man om zo af en toe ( meer af als toe haha) lekker intiem mee te kunnen zijn. Elkaar heerlijk verwennen maar ook lekker eten samen of een avond gezellig bankhangen. Gewoon een intiem vriendje? Ik ben geen mens van de relatie en ben ook nooit getrouwd geweest alleen maar gewerkt en nu tijd voor het genieten. Natuurlijk geen maagd meer haha hou op! Ik nam het er soms wel van hoor! Maar heb jij zin om elkaar eens grondig te gaan ontdekken? Leeftijd en uiterlijk niet zo belangrijk , wel eerlijkheid en respect!

Intiem vriendje
Zin in een getrouwde vrouw?

Zin in een getrouwde vrouw?

Is er hier een man die het wel spannend zou vinden om sex te hebben met een getrouwde vrouw van 44 jaar of juist op zoek is naar een stel om sex mee te hebben? Het is allebei mogelijk. Mocht jij hier wel interesse in hebben laat je dit dan aan mij weten?

Zin in een getrouwde vrouw?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *