Ik zoek een vrijwillige brandweerman !!

Ik zoek een vrijwillige brandweerman !!

Ik ben Barbara, met als bijnaam Barbie. Vraag mij niet waarom, maar het is er eigenlijk een beetje in geslopen.
Hallo mannen, ik heb hier een brandje wat nodig eens geblust moet worden! De nood is erg hoog, en daarom hoop ik hier snel een man te vinden die zijn brandweer slang gebruikt om mijn brandje te blussen. Dus heb jij zin in een lekkere natte dame, die nodig een geblust moet worden? Hoor ik jou dan snel?
Geil heet kusje Barbie(Barbara)

Ik zoek een vrijwillige brandweerman !!
Dikkere vrouwen zijn geil!

Dikkere vrouwen zijn geil!

Je weet toch wel dat dikke vrouwen vreselijk geil zijn? En dat dikke geile vrouwen een droom in bed zijn? Weet je dat nog niet? Ik zou zeggen, kom de proef op de som nemen, ik weet zeker dat je nooit meer anders wil!

Dikkere vrouwen zijn geil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *