Ik zoek de ander!

Ik zoek de ander!

Hallo mannen. Ik ben Darry en heb geen partner, wel kinderen. Ben jij ook alleen? Zou jij je leven ook liever delen met een ander? Zoek jij ook iemand , voor een heerlijk sexleven? Wacht dan niet langer en reageer op mijn advertentie. Misschien kunnen we wel iets moois opbouwen. Ik heb de eerste stap gezet, wie zet de tweede? Ik wacht in spanning af. Darry.

Ik zoek de ander!
Kom je een kusje halen?

Kom je een kusje halen?

Je zal misschien denken wat een arrogante vrouw is dat of komt ze zo over?Nee ik ben niet arrogant ik ben dominant en ik zoek een man die zich over geeft aan een vrouw zoals mij. Zal jij mijn orders opvolgen en mijn ideale man zijn dan ben je van mij.Dus ja wat denk je ervan?Kijk ik zal je geen pijn doen ik zal je niet dingen tegen je zin in laten doen en een lieve vrouw voor je zijn alleen wil ik dominant zijn in bed ik wil het baasje zijn kan je dat aan denk je?

Kom je een kusje halen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *