Ik wil door die geile pik van jou gepakt worden in al mijn gaatjes.

Ik wil door die geile pik van jou gepakt worden in al mijn gaatjes.

Ik ben een workaholic die graag na een dag hard werken flink geneukt wil worden door jou. En ik wil ook stevig door die geile pik van jou gepakt worden in mijn mondje, kutje en lekkere kontje. Durf jij het aan in al mijn drie geile gaatjes? Misschien kunnen we er als het goed bevalt een terugkerende seksdate van maken?

Ik wil door die geile pik van jou gepakt worden in al mijn gaatjes.
Hoe snel liggen wij bij elkaar?

Hoe snel liggen wij bij elkaar?

Soms voel ik mij eenzaam en andere momenten heb ik dan weer geen behoefte aan iemand rond mij. Maar diep in mij heb ik wel iets heel ondeugend dat die eenzame momenten wil opvullen. Niet met een man die eventjes naast mij komt zitten maar wel een man die van aanpakken weet. Iemand die ook zin heeft om eens van grond te gaan net als ik want ik sta al heel lang droog. Zal ik dat flesje al koud zetten!

Hoe snel liggen wij bij elkaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *