Ik laat mij niet klein krijgen.

Ik laat mij niet klein krijgen.

Nooit, nee echt nooit had ik gedacht dat ik hier nog een keer terecht zou komen. Ik had een lange relatie met een man, waarmee ik oud dacht te worden. Tot die dag, dat de grond onder mijn voeten weggeslagen werd. Dat was de dag dat iemand mij vertelde dat hij vreemd ging. En dan ook nog met mijn beste vriendin. Man kwijt, vriendin kwijt. Maar dat is nu alweer 4 maanden geleden en ik laat mij niet klein krijgen. Ik heb de draad weer opgepakt. Ik wil niet meteen weer een relatie met iemand starten, maar ik heb nu wel weer behoefte aan seks. Ik wil weer rustig beginnen. Wie ziet dit zitten of ben je afgehaakt na mijn verhaal? Groet, Fien.

Ik laat mij niet klein krijgen.
Hoe serieus ben jij?

Hoe serieus ben jij?

Lieve heren,Door een weddenschap met mijn broer Mark ben ik hier terecht gekomen. Wat niet wegneemt dat ik wel serieus op zoek ben naar een leuke, gezellige maar bovenal een eerlijke jongeman, voor het liefst een langdurige serieuze relatie. Ik ben een vrolijke dame die positief in het leven staat. Twee handen op een buik met mijn tweelingbroer. Als bovengenoemde eigenschappen jou aanspreken, hoop ik gauw van je te horen.Liefs en alvast een heerlijk lange knuffel,José

Hoe serieus ben jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *