Ik hou zo van seks…

Ik hou zo van seks...

Gescheiden en nu sta ik droog. Beetje jammer want ik hou van seks. Heb jij zin om mij te komen verwennen? Dan verwen ik jou natuurlijk ook! Vertel me maar wat jij allemaal lekker vindt en graag met mij zou willen doen. Je hoeft erna niet meteen weg hoor, we kunnen ook gewoon tijd met elkaar doorbrengen. Het is wel fijn als jij niet heel verlegen bent.

Ik hou zo van seks...
Geniet jij van de kleine dingen?

Geniet jij van de kleine dingen?

Ik ben kalm en rustig van aard en dat straal ik ook uit volgens de mensen om mij heen. Ik heb een fijn leven, maar zoek geborgenheid en iemand om tegen aan te leunen, mee te lachen en te huilen. Ik kan heel goed alleen zijn, maar ben er nu toch wel aan toe om mezelf weer te gaan binden. IIk ben een vrouw die graag geniet van de kleine dingen in het leven. Ik kan heerlijk genieten van een avondje thuis, maar een uitstapje is ook erg welkom 🙂 Denk jij er net zo over?

Geniet jij van de kleine dingen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *