Ik ben lekker prettig gestoord en jij?

Ik ben lekker prettig gestoord en jij?

Ze noemen me lief, gek, prettig gestoord.Maar boven dat alles ben ik ook nog eens ontzettend geil.Het liefst zou ik dan iemand van de fiets willen trekken en mee mijn huis insleuren,of waar ik mij dan ook maar bevind.Het is natuurlijk een wat nettere manier om het via een advertentie te vragen.Dus vandaar hier mijn oproepje voor alle mannen boven de 18.Ben jij net zo geil als ik en lust je er ook wel pap van ?Dan zou ik graag met jou in contact willen komen.
Geile kusjes van Melissa

Ik ben lekker prettig gestoord en jij?
Ben jij recht door zee?

Ben jij recht door zee?

Puur natuur! Daar hou ik van een man met haar een man die lekker recht door zee is en zijn vrouwtje in haar waarde laat. Dus zullen wij eens aan de praat raken?

Ben jij recht door zee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *