Ik ben een ondeugende meid

Ik ben een ondeugende meid

Mijn naam is Javy en in het normale leven ben ik (zo zeggen ze) een vrolijke sympathieke jonge vrouw met veel spirit. Dat kan kloppen aangezien ik eerst het goede in een mens zie en niemand zomaar onjuist zou behandelen. Maar wat vele niet weten is dat ik ook een zeer ondeugende meid ben die voor veel in is. Wat kan ik zeggen ben gewoon gek op seks. Welke leuke Nederlandse man, leeftijd, huidskleur, kilootje teveel, of in een relatie maakt niet uit, heeft zin in regelmatig sekscontact met een zeer ondeugende negerin met een lekker lijf die zich als een slet in bed gedraagt. Het liefst uit de buurt maar als de klik er is mag je ook van verder weg komen hoor. Stuur me even een mailtje om elkaar te leren kennen. Het gaat er mij om om zo snel mogelijk een afspraakje te maken niet om heen en weer te mailen. Kus Javy

Ik ben een ondeugende meid
Geile, lekkere man voor 57jarige dame

Geile, lekkere man voor 57jarige dame

Zijn er mannen die het zouden zien zitten om mij (vrolijke, gezonde, levenslustige, uitdagende, geile dame van 57) zo af en toeeens lekker willen verwennen?Ik heb een leuk leven maar toch he, dat ene mis ik meer en meer en op deze manier lijkt het me geweldig om in contact te komen metmannen die net iets meer zoeken maar net zoals ik niet opzoek zijn huisje boompje beestje, hoewel zeg nooit nooit.Laat maar eens wat lezen van jeKusElma

Geile, lekkere man voor 57jarige dame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *