Hou zou jij mij verrassen?

Hou zou jij mij verrassen?

Hoi,Heb jij ook wel eens van die dagen dat het saai is op je werk en dat je dan weg zit te dromen? Ik ben verkoopster in een kleding winkel en soms heb je dan van die dagen dat er bijna geen klant binnen komt en je je dan aan het vervelen bent. Dan fantaseer ik er over dat er dan een man binnen komt die mij dan mee sleurt het pashokje in en mij dan lekker gaat verwennen. Het lijkt ij heel erg spannend om dat in het echt een keer mee te maken. Zou jij dat aandurven? Kus Debbie

Hou zou jij mij verrassen?
Een man gezocht voor seks

Een man gezocht voor seks

Hallo leuke jongens/mannen! Ik ben ondertussen 3 jaar gescheiden, en mis ontzettend de seks. De scheiding is absoluut niet vlekkeloos verlopen, dat een relatie er voor mij ook echt niet meer in zit. Ik wil nooit meer door zo een situatie hoeven gaan. Het was vreselijk en dat gun je je ergste vijand niet. Nou is het zo dat ik wel 63 mag zijn maar in bed voel ik mij nog 18. Mezelf helpen heb ik nu wel een beetje gezien, dus heb ik de stoute schoenen aan getrokken om hier een man/jongen te vinden die mij heerlijk wilt verwennen. Wat betreft de leeftijd heb ik geen eisen als je maar weet hoe je een vrouw moet verwennen. Wie komt deze heerlijke vrouw lekker verwennen? Kusje Saar

Een man gezocht voor seks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *