Hoor ik snel van je??

Hoor ik snel van je??

Hallo,
 
Mijn man is echt een schat en wil hem zeker niet kwijt, maar in bed weet hij mij al een hele tijd niet meer te bevredigen. Ik zoek daarom iemand die mij weer een vrouw laat voelen in bed.
 
Ben jij iemand die discreet is, iemand die geen probleem heeft dat ik getrouwd ben? Laat dan iest van je horen. Liefst wel iemand van boven de veertig, tenzij je echt heel zeker bent van je zaak!
 
Hoor ik snel van je?
 
Kus, Yvonne

Hoor ik snel van je??
Neem jij mij eens goed?

Neem jij mij eens goed?

Iedereen denkt dat ik een heel lief, braaf meisje ben. Dat ben ik ook wel, maar ik kan ook best flink ondeugend zijn hoor. Het probleem is, dat ik het nog nooit echt helemaal gedaan heb. Zoenen en een beetje voelen wel, maar als een jongen dan verder probeert te gaan, ben ik niet zo’n held meer en klap ik dicht. En dat moet nu echt veranderen! Ik heb zoveel wilde fantasieën in mijn hoofd die ik wil uitproberen, maar dan zal er toch eerst eens echt geneukt moeten worden. Ik denk dat ik het gewoon met een man met veel ervaring moet doen. Dan voel ik me op mijn gemak en dan zal het vast lukken. Dus mannen met ervaring, willen jullie me een mailtje sturen als je denkt dat je me kan helpen?

Neem jij mij eens goed?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *