Hoe groter je lul, hoe beter!

Hoe groter je  lul, hoe beter!

Ik hou van mannen met een maatje meer. Iemand die ik lekker beet kan pakken en die wel weet hoe hij een vrouw als mij weet aan te pakken in bed. Ik val al jaren op mannen die geen probleem hebben met hun gewicht en er juist ook trotst op durven zijn. Kortom, ik wil weten en voelen dat ik een man in bed heb. Denk jij dat jij die man bent? En weet jij me heel erg te verassen in bed? Dan neem de stap en gaan we hopelijk een geile tijd tegemoet
 

Hoe groter je  lul, hoe beter!
Misschien krijg ik hier meer aandacht?

Misschien krijg ik hier meer aandacht?

Is het niet zo dat als je een relatie heb dat je dan ook wel ‘eens’ tijd voor elkaar zou moeten maken? Gewoon eens genieten met elkaar en leuke dingen doen? Waarom heb ik een relatie waarvan ik mijn partner nooit zie?

Misschien krijg ik hier meer aandacht?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *