Het mag heet worden!

Het mag heet worden!

Hallo.Mijn hart is al een paar keer gebroken en misschien komt dat wel (ten dele) door mezelf, omdat ik me te snel helemaal open stel zonder te weten wat voor vlees ik in de kuip heb. Dat openstellen zal ik nu wel op een andere manier doen om te weten wat voor vlees ik in de kuip heb. Want ja, ook daar liep al wel eens eerder een relatie op stuk. Als je niet allebei dezelfde lichamelijke behoeftes hebt, dan loopt het toch vaak ook mis.Ik zoek een passionele, maar toch zachte en tedere man. Het klinkt wellicht een beetje tegenstrijdig maar ik denk dat de juiste man wel snapt wat ik bedoel. Het mag heel heet worden, maar dus zonder extremen. Altijd met wederzijds respect! Vind je het wat?Liefs, Jaira

Het mag heet worden!
Leuke man gezocht die ook een relatie wil

Leuke man gezocht die ook een relatie wil

Hoi hoi, Ik ben Aaltien  woon in de Randstad en nog singel.Wellicht als zovele hier. Maar mijn vriendinnen hebben goede ervaringen, dus trek ik ook de stoute schoenen aan. Ik wil ook graag een  leuke, lieve en sportieve man om een leuk leven mee op te bouwen. Ik speel in een bandje en ben dol op hedendaagse muziek. Helaas heb ik tijdens optredens nog nooit de ware gevonden. Omdat de ware nog niet is gepasseerd in mijn leven, is mijn grote kinderwens ook nog niet uitgekomen. Durf jij het aan? Liefs, Aaltien

Leuke man gezocht die ook een relatie wil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *