Heb jij zin in mij?

Heb jij zin in mij?

Het single leven is heerlijk, alleen het grote nadeel is dat ik al een tijdje droog sta! En daar moet snel verandering in komen, als het even kan. Daarnaast heb ik nog altijd de fantasie om het anaal te doen, dat lijkt mij echt heerlijk! Heb jij ook zin, maar kom jij niet aan jouw trekken, dan kunnen wij elkaar wellicht wel helpen? X Joyce

Heb jij zin in mij?
Vind ik een man met een lief karakter?

Vind ik een man met een lief karakter?

De enige wens die ik heb voor het vinden van een partner, is dat hij een zacht en goed karakter heeft. Te soft is natuurlijk ook weer niet nodig, maar in ieder geval geen praatjesmaker. Hou je van wandelen en fietsen, een avondje uit naar het theater of een musical? Dan weet ik zeker dat wij het goed kunnen vinden.

Vind ik een man met een lief karakter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *