Heb jij ook warmte nodig?

Heb jij ook warmte nodig?

Hallo lieve mannen, ik zat even te twijfelen om een advertentie te gaan zetten. Maar ik heb er even goed over nagedacht, want de koude dagen en de feestdagen komen er weer aan, dus dan is het wel erg leuk om dat met iemand te delen. Mis jij ook een beetje de warmte van een persoon waar je heel misschien gelukkig mee kan gaan worden? Samen op de bank, of eens samen uit eten. Er zijn zoveel dingen die je samen kan doen. Ik kook erg graag, dus mocht je thuis komen van je werk, dan zal er zeker wel eten op tafel staan. Ik zorg graag voor een ander, maar ik vind het ook fijn als er eens voor mij wordt gezorgd. Heb jij ook die warmte nodig, dan zou ik, als ik jou was gewoon reageren, want ik kan het je zeker geven. Liefs Natasja

Heb jij ook warmte nodig?
Ik zoek wat spannends

Ik zoek wat spannends

Je 2e jeugd vol spanning en sensatie begint bij de leeftijd van 50 jaar zeggen ze toch?! En dat is nou juist waar ik nou net naar op zoek ben. Ben jij die lekkere man, jong of oud (wel met potentie graag!) die net die ene “jus” kan geven, reageer dan en mail mij. Geile kus Francis

Ik zoek wat spannends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *