Gezocht, gezellige fijne vent voor sex!

Gezocht, gezellige fijne vent voor sex!

44 jaar en gescheiden, geen kinderen. Zoek contact met een man voor seks.Als het meer zou worden dan sta ik daar ook voor open. Wie mailt me?

Gezocht, gezellige fijne vent voor sex!
Ik wil alleen maar dat je trouw bent

Ik wil alleen maar dat je trouw bent

Mijn leven is opnieuw begonnen en ik geniet van iedere minuut. Mijn man had jarenlang een verhouding met een ander en ik wist er al die tijd niets van af. Toen ik er uiteindelijk toch achter kwam (ik heb ze betrapt in ons bed!), heb ik hem er meteen uit gegooid. Ontrouw pik ik niet, dan is het meteen einde verhaal. Ik heb een poosje flink in de put gezeten, maar nu pak ik de draad weer op en ik heb besloten dat ik nog lang niet zonder man wil leven. Ik zie er nog prima uit, ik ben lief en ook in bed kun je een hoop plezier hebben met mij. Van een man eis ik niet veel, behalve dat hij ook lief is, nog lekker actief is in bed en je moet absoluut trouw zijn. Is dat zoeken naar een speld in een hooiberg?

Ik wil alleen maar dat je trouw bent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *