Geef jij jezelf aan mij over?

Geef jij jezelf aan mij over?

Omdat ik veel tekort kwam in mijn relatie heb ik deze enkele maanden geleden beëindigd. Ik ben niet het type dat in de kroeg over de bar kruipt, al weet ik goed hoe ik uitdagend kan zijn naar een man toe. Bewaar dit veel liever voor in besloten kring. Laat jij jezelf graag verrassen en heb je mij ook genoeg te bieden?

Geef jij jezelf aan mij over?
Durf je?

Durf je?

Hoi lekkere mannen!Ik ben klein van stuk maar ik zit vol met pit en ondeugendheid 😉 Jammer genoeg is mijn relatie uit en ben ik hier om hopelijk iemand te vinden waar ik wat lekkere avondjes met kan gaan beleven. Ik zoek dus geen brave man! ;-)Ben jij net als ik ook niet direct op zoek naar een relatie maar zeg je geen nee tegen een avondje genieten en dan daarna lekker wat drinken bij jou of mij thuis? Ik mag er dan best braaf uitzien maar geloof me, ik ben alles behalve dat als ik je leuk en lekker vind.Durf je? X Dalisia
 

Durf je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *