Geef je mij jouw geile zaad?

Geef je mij jouw geile zaad?

Hoi allemaal, ik heb een open relatie en aangezien ik momenteel een beetje te lang droog sta moet ik gewoon even een lading zaad in mijn mondje krijgen. Liefst vandaag nog! Maar of dat te regelen valt met jou? Mijn kutje is in ieder geval fris en fruitig en snakt naar een lekker lul. Mijn naam is Chelsey en spreek mij maar eens heel snel aan! Wie weet wat wij nog kunnen regelen. Tongzoen van mij vast. Chelsey Xx

Geef je mij jouw geile zaad?
Ben er niet heel erg veel

Ben er niet heel erg veel

Hallo ik ben Sabina en ik ben 28 jaar oud en werk als stewardess voor een vliegtuig maatschappij. Dat betekent dat ik heel erg veel van huis ben en overal wel een keer geweest ben. Ik geniet ook heel erg van mijn werk, mooier kan toch niet dat je overal naar toe kan? Het enige wat ik jammer vind is dat ik heel erg moeilijk contacten kan maken. Ik heb heel erg veel behoefte aan een veilige haven als ik thuis ben. Iemand tegen wie ik lekker aan kan kruipen en die er geen problemen mee heeft dat ik zo vaak weg zal zijn. Het is ook dan echt een fabeltje dat stewardessen het altijd met de piloten doen. Over het algemeen zijn dat echt galbakken en denken ze dat ze heel wat zijn. Ik ben zo niet en zoek een lieve man die het lekker vind met een glaasje wijn naar een film te kijken.

Ben er niet heel erg veel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *