Gaan wij voor een leuke tijd samen?

Gaan wij voor een leuke tijd samen?

Ik ben Elise, en al sinds 2010 weduwe. Ik zoek daarom een leuke man om nog wat mee te ondernemen en spelen. Ik mag dan wel 50 plus zijn, maar ik weet nog wel van wanten hoor. Alles doet het nog gewoon, en dat wil ik je laten zien ook. Heb jij hier wel oren naar en heb jij wel zin in een leuke date met mij, stuur mij dan snel een berichtje. Ga ik je snel horen? Liefs Elise

Gaan wij voor een leuke tijd samen?
Nu alleen nog een lieve man.

Nu alleen nog een lieve man.

Op de dag dat ik mijn ja woord gaf, had ik niet durven denken dat mijn leven 180 graden om zou draaien. Tijdens mijn zwangerschap begon mijn ex man van mijn lichaam te walgen en liet dat ook duidelijk merken. Wat heb betreft mag een vrouw ook niet zwaarder dan 60 kg wegen en daar was hij behoorlijk door geobsedeerd. Na hem zo’n 3 keer betrapt te hebben op afspraakjes buiten de deur, heb ik een scheiding aangevraagd. Inmiddels is mijn zoontje bijna 2 jaar en ik heb alles weer helemaal op de rails. Nu zoek ik alleen nog een lieve man die niet zo heel complex is. Leest diegene hier toevallig mijn oproepje?

Nu alleen nog een lieve man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *