Gaan we voor een mooie toekomst ?

Gaan we voor een mooie toekomst ?

Ik ben Ceylin een lieve rustige zorgzame meid. Die gewoon een leuke en lieve man zoekt. Die het niet saai vind om gewoon gezellig een avondje samen te films kijken. Gewoon kaarsjes aan en een leuk film op met een lekker hapje erbij. Zolang we het maar leuk en gezellig hebben toch samen?

Gaan we voor een mooie toekomst ?
Opzoek naar een spannende relatie

Opzoek naar een spannende relatie

Hoi, ik ben Jill.44 jaar, alleenstaand en woon in Vlissingen.De wintertijd is ook weer ingegaan, en ik dacht, weet je wat? ik trek de stoute schoenen aan en plaats een oproep.Niet geschoten is altijd mis, zegt het spreekwoord.Het alleen zijn is op den lange duur niet meer zo aantrekkelijk.Ik mis hoe langer hoe meer een maatje naast mij.Waar ik mee kan praten, voor kan zorgen en waar ik samen leuke dingen mee kan doen.Ben jij het alleen zijn ook zat.En ben jij nog redelijk actief en gezond dan moeten wij maar eens nader kennis maken.Groetjes Jill
 

Opzoek naar een spannende relatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *