Ga jij voor een ongeschoren kut?

Ga jij voor een ongeschoren kut?

Hallo leuke mannen! Mijn naam is Linda en ik ben op zoek naar leuke kerels die gek zijn op een kut met een lekker bos haar erop, want dan zit je bij mij namelijk goed. Jij mag zelf geschoren of ongeschoren zijn zolang je maar weet dat mijn kut altijd lekker behaart blijft. Bestaan er nog mannen die voor een harige kut gaan? Zo ja dan mag je mij gelijk een voorstel sturen want ik ben wel weer toe aan een goede beurt!

Ga jij voor een ongeschoren kut?
Laten we eens kijken hoe het loopt.

Laten we eens kijken hoe het loopt.

Eigenlijk vind ik wel dat ik het voor mijn 23 jaar leuk voor elkaar heb. Sinds kort heb ik een leuk flatje voor mezelf, een leuke baan en een rijbewijs. Niets te klagen zal je denken, maar toch mis ik iemand om alles mee te delen. Dus…. Ben jij ook op zoek naar een leuke relatie maar wil je ook niet meteen dag en nacht op elkaars lip zitten? Laat dan snel iets van je horen.

Laten we eens kijken hoe het loopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *