Dat is wat ik bedoel met naaien

Dat is wat ik bedoel met naaien

Fijne Vent,Rosa is mijn naam en ben 42 lentes jong en heb na een lang en saai huwelijk niks met mijn grote passie kunnen doen . Ik zie je denken! Nou mijn grote passie is naaien. Nu denk je misschien, goh wat een saaie stoffige doos is die Rosa. Maar met naaien bedoel ik niet achter zo een stoffige machine zitten hoor haha . Ik denk dat je nu wel begrijpt wat ik bedoel met naaien. Ben jij ook weer aan een lekkere naai beurt toe, laat mij dan mijn passie op jou gebruiken En ik verzeker je er zal niks stoffigs noch saais aan zijn. Dus fijne vent laat me het maar in een reactie terug weten.Wie weet naaien wij dan straks het stof van sterren aan de hemel af.Dikke kus Rosa

Dat is wat ik bedoel met naaien
Matchen wij!

Matchen wij!

Als jonge meid is het niet altijd makkelijk om een eigen weg te zoeken ook al doe ik daar mijn uiterste best voor. Ik ga dan wel veel op stap met mijn vrienden en heb wel eens een babbeltje met een man in een kroeg maar zoveel onzindat die vertellen. Het lijkt mij wel dat hier iets serieuzere mannen zitten die wel een nuttig gesprek kunnen hebben en een vrouw kunnen bieden wat zij nodig heeft. Denk jij dat wij die klik kunnen maken!

Matchen wij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *