Dag en nacht?

Dag en nacht?

Waarschijnlijk zullen nu veel mannen niet geloven dat ik een echte nymfomane ben. Ben niet de vrouw die iedere nacht een ander wil, maar wel verslaafd aan seks. Of het nu dag of nacht is, ik kan er geen genoeg van krijgen. Bestaat de man die mij hierin bij kan houden?

Dag en nacht?
Eindelijk vrijheid! Wie feest er mee?

Eindelijk vrijheid! Wie feest er mee?

Ik ben een jonge vrouw met voor mijn leeftijd wel erg weinig ervaring met mannen. Dit kwam omdat ik bij mijn ouders in een soort van gevangenis woonde, ik had geen enkele vrijheid. Sinds kort woon ik bij mijn oudere zus op kamers en heb ik eindelijk veel meer vrijheid. Tijd en mogelijkheid nu dus om in contact met een man te komen om samen met hem mijn lichaam en seksualiteit te gaan ontdekken.

Eindelijk vrijheid! Wie feest er mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *