Ben jij het?

Ben jij het?

Hoi hoi!Ik ben Lizzy en ik heb een dochtertje van 1 jaar. Helaas is1,5 jaar geleden mijn man overleden bij een motorongeluk. Hij heeft dus Samantha niet meer mogen kennen helaas. Ik vind dat nog steeds heel erg, ook dus voor mijn kleine meisje. Ik ben dus wel op zoek naar een lieve man waar ik gelukkig mee kan worden, maar ook waar mijn meisje een vader aan heeft. Ik hoop die man op deze manier te vinden. Ben jij het? Mail me dan!Liefs Lizzy

Ben jij het?
Zin in een sexy MILF?

Zin in een sexy MILF?

Ik ben net gescheiden en voel me sinds die tijd vrij en weer sexy. Zo heb ik me lang niet meer gevoeld en ik ben nu nog niet klaar voor een vriend. Maar wat niet is… Waar ik wel klaar voor ben is om weer te genieten van seks. Ik ben 46 maar wat zegt leeftijd? Als je maar gezond bent en net zo veel zin hebt om te genieten als ik.

Zin in een sexy MILF?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *