Ben jij een dominante bedpartner?

Ben jij een dominante bedpartner?

Ik wil heerlijk experimenteren met SM, lekker de zweep erover, blinddoeken en vastbinden vind ik echt heel erg opwindend. Je moet dus wel van SM houden en lekker dominant zijn. Ik heb nog niet zo veel ervaring dus ik hoop iemand te vinden die dat wel heeft of net als mij gewoon nieuwe ervaringen wil beleven.

Ben jij een dominante bedpartner?
Hoe snel wil jij mij hebben?

Hoe snel wil jij mij hebben?

Gezellig samen zijn willen we natuurlijk allemaal wel. Zie je het al voor je? Heerlijk wandelen in de natuur, een hapje eten en nog veel meer. Dat is alleen leuk, maar met zijn tweetjes natuurlijk nog veel leuker! Zin om het met mij aan te gaan en te zien of wij meer kunnen worden dan alleen maar vrienden? Ik sta er in ieder geval wel voor open en ik hoop jij ook! Liefs Roos

Hoe snel wil jij mij hebben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *