Ben jij die ene?

Ben jij die ene?

Wat ik hier graag zou willen vinden is een “wat rijpere” man. Iemand vol met passie en iemand die de tijd nog wil nemen voor goede seks. Wil ook niet op de klok hoeven kijken omdat er thuis iemand op je wacht. Dus ben je single en wil je graag meerdere pleziertjes met mij? Klim dan op je toetsenbord en laat mij snel iets horen. X Annika

Ben jij die ene?
Hoor jij bij mij?

Hoor jij bij mij?

Mijn vriendinnen omschrijven mij als een spetter. Zij vinden mij spontaan, vrolijk, knap en altijd aanwezig. Toch vind ik het lastig om een man te vinden die het vol houdt bij mij. Ik hou van avontuur en van samen leuke dingen doen. Ik ben niet iemand die de hele dag op de bank wil zitten. Heb jij de energie en de zin om met een meid als ik het leven nog leuker te maken? Schrijf dan iets naar mij! Ik zal je zo snel mogelijk een antwoord geven.
Vera

Hoor jij bij mij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *