Alleen de lusten, niet de lasten

Alleen de lusten, niet de lasten

Na een sexrelatie van 2 jaar heeft de andere persoon een vaste relatie gevonden,
en zit ik nu dus zonder sex. Ik zoek via deze weg een nieuw sexvriendje. Alleen de lusten
en niet de lasten dat beviel mij prima.

Alleen de lusten, niet de lasten
Zal ik wachten op de parkeerplaats

Zal ik wachten op de parkeerplaats

Ho stop halt! heb jij ook zin in sex en het liefst zo snel mogelijk? hou jij van een mooie blondine met pit en passie? reageer dan nu want misschien ben ik vanavond nog vrij en kunnen we elkaar helpen. Mijn sexverslaving zorgt er voor dat ik bijna altijd wel geil ben heb je ook zo een zin, wacht dan niet langer en stuur me een berichtje.

Zal ik wachten op de parkeerplaats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *